Защо плака в последния лайв?,  попитаха изкусителната Андреа феновете в

...
Защо плака в последния лайв?,  попитаха изкусителната Андреа феновете в
Коментари Харесай

Заради капучино в Словения: Андреа изпусна сватбата на Русата Златка

„ Защо плака в последния лайв? ",   попитаха изкусителната Андреа почитателите в мненията си. „ 3ащото си изпуснахме полета от Словения и не успяхме да бъдем на сватбата на Злати ", разкри тя.
Певицата я е гняв, тъй като сама показа, че са щели да си изкарат приказно, както било и на моминското празненство. „ Сигурна съм, че Злати ще ми елементарни! Ние си се обичаме от години ", надява се Андреа и добави: „ Щеше да е хубаво с Азис да изпеем „ Как да пребивавам без теб “.

Огромният ваучър на Русата 3латка събра целия бг елит , с цел да отпразнува края на моминските й дни. Най-сексапилните русокоски на тържеството без подозрение бяха Андреа и Светлана Гущерова. В звездния антураж се включиха и попфолк певицата Ваня, както и още няколко близки приятелки на бъдещата младоженка.

След моминското празненство Андреа събра куфарите за Словения и отпътува да пие капучино на плажа с дългогодишния си другар Стамбини. Малко преди сватбата на 3латка обаче като гръм от ясно небе се появи следващата драма в живота на певицата.

„ Когато Господ ти вземе някой, постоянно ти дава нещо друго " , проплака Андреа във видео онлайн. Първоначално почитателите се тормозиха че певицата е изгубила непосредствен човек или че любовните страдания с Кобрата не свършват, само че чак седмица по-късно разбрахме, че Андреа е била съкрушена от това, че изпуснала полета си от Словения за сватбата, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР